21 feb 2007, 11:11

ЛУНАТА ГАЛЕШЕ... 

  Poesía
539 0 7

 

На...

 

(рубая)

 

Луната галеше със своята светлина

една, от небето при мене слязла, звезда.

И да види как с ръце повдигаш свойте коси

нейде едно сърце отново си замечта...

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??