Feb 21, 2007, 11:11 AM

ЛУНАТА ГАЛЕШЕ... 

  Poetry
577 0 7

 

На...

 

(рубая)

 

Луната галеше със своята светлина

една, от небето при мене слязла, звезда.

И да види как с ръце повдигаш свойте коси

нейде едно сърце отново си замечта...

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??