4 jul 2008, 15:47

Луната (отмъщава тя вместо мен) 

  Poesía » De amor
986 0 11
Луната

Всеки ден ме нараняваш,
лъжи изричаш без вина,
дори не можеш да се извиняваш,
но свидетел ти е самотната луна!

Тя вижда сълзите в очите ми
и съчувства ми за болката в сърцето,
тъжи и за загубата на мечтите ми,
вместо мен отмъщава си... но на небето!

Наказва го, за да заплаче
и при нас да завали,
тъга да почувстваш, обаче
и дъждът да скрие моите сълзи!

Сега не чуваш птичките да пеят -
тя накара ги да спрат,
почувствай как самотните живеят -
в гробна тишина как искат да умрат!

Погледни нагоре, виж небето -
нали самотно е без своите звезди?!
Погледни надолу, виж морето -
отразява то луната, която ги уби!

... вместо мен отмъщава си... но на небето...


Юли 2008

© Просто Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??