23 jun 2011, 22:38

Лунен принц 

  Poesía
834 0 3

                                    Вдъхновено от прекрасната песен "Лунният принц"

                                    Благодарности на Бойко Иванов (me6)

                                    и Геновеве Цандева (bardluna)


http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=247103

 

Ти си всъщност Принцът Лунен,

а аз - твоето момиче.

Може би... ще те целуна,

може би... ще ме обичаш...

 

И ще бъда много нежна

нощем, щом заспят цветята...

Ти към друга не поглеждай,

 че ще си сплета косата,

 

ще те вържа много здраво,

сто кинжала ще насоча

и като безумна лава

в мислите ти ще клокоча...

 

Ти си Принцът, Принцът Лунен,

а аз - твоята Принцеса.

Без дори да те целуна,

ще ме вземеш за невеста.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На мен също ми се е случвало да се вдъхновя от чужда поезия.В случая ти пишеш от името на жената, влюбена в принца,а при мен беше много трудно,аз трябваше да вляза в неговата "кожа", музиката му отразяваше доста тъжен момент...Радвам се, че сме успели да те вдъхновим! Успех!
  • Не разбирам от поезия, но се радвам ако сме допринесли с нещо за творческото Ви вдъхновение.Успех
  • Много сладко! Браво!
Propuestas
: ??:??