Вдъхновено от прекрасната песен "Лунният принц"
Благодарности на Бойко Иванов (me6)
и Геновеве Цандева (bardluna)
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=247103
Ти си всъщност Принцът Лунен,
а аз - твоето момиче.
Може би... ще те целуна,
може би... ще ме обичаш...
И ще бъда много нежна
нощем, щом заспят цветята...
Ти към друга не поглеждай,
че ще си сплета косата,
ще те вържа много здраво,
сто кинжала ще насоча
и като безумна лава
в мислите ти ще клокоча...
Ти си Принцът, Принцът Лунен,
а аз - твоята Принцеса.
Без дори да те целуна,
ще ме вземеш за невеста.
© Нина Чилиянска All rights reserved.