7 jun 2019, 10:06

Луните ни 

  Poesía » De amor
554 1 0

Луните ни, удавени в обичане,
събудени от жестоки викове
са опарени от жалкото събуждане
и ударени от гръмотевични ехове.

Непринудено изплували зависими,
понесли се дълбоко предизвикани
са се намерили страстно оплетени,
отскубнали се от времето независими

Луните ни, измършавели от пробуждане,
постлали са постелите си утихнали
и като две разплакани орисници
са изпуснали въздишки избликнали.

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1203 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??