Jun 7, 2019, 10:06 AM

Луните ни 

  Poetry » Love
553 1 0

Луните ни, удавени в обичане,
събудени от жестоки викове
са опарени от жалкото събуждане
и ударени от гръмотевични ехове.

Непринудено изплували зависими,
понесли се дълбоко предизвикани
са се намерили страстно оплетени,
отскубнали се от времето независими

Луните ни, измършавели от пробуждане,
постлали са постелите си утихнали
и като две разплакани орисници
са изпуснали въздишки избликнали.

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1203 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??