7 июн. 2019 г., 10:06

Луните ни 

  Поэзия » Любовная
567 1 0

Луните ни, удавени в обичане,
събудени от жестоки викове
са опарени от жалкото събуждане
и ударени от гръмотевични ехове.

Непринудено изплували зависими,
понесли се дълбоко предизвикани
са се намерили страстно оплетени,
отскубнали се от времето независими

Луните ни, измършавели от пробуждане,
постлали са постелите си утихнали
и като две разплакани орисници
са изпуснали въздишки избликнали.

© Светлана Тодорова Все права защищены

Произведението е включено в:
  1218 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??