23 sept 2006, 0:15

Лунна страст....*  

  Poesía
890 0 6
Тази нощ ухае на сметана и на шоколад,
с танци докосвам аз звездите.
Познавам те,никак не ме е страх
да ти чета греха в очите...

Остави ме да правя каквото си реша,
само за една вечер ме пусни във твоя свят.
Да докосвам всяка част от теб ще се престраша
и ще ти покажа какво е рай и ад...

Надали една нощ ще ми стигне
да ти покажа как усещам вкуса на сметана по твоя гръб.
Но Луната не ще допусна да се скрие,
без да усетиш,че на гости любовта е тук.

Остави аромата на клечките ароматни да галят сетивата.
Това съм аз,тук съм и скоро ще запаля нощта...
Не можеш да си представиш как гъделичкаш ми душата,
но побързай,няма време,скоро ще се скрие Луната...

(Запази тази магия да трае цял живот,
без да говоря по тялото ми всичко усети...
Загаси лампата,не допускай слънцето,
докато е мрак съм тук,Луната е мойта покровителка...
Запази това усещане за цял живот,
запази нашата лунна страст...)

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??