22 feb 2014, 20:55

Лунна светлина 

  Poesía
329 0 1

Дали милва лунната светлина лицето ти

или мъглата грозна спира я?
 Дали все пак път намира към сърцето ти

или зла прокоба пречи ù?
Но на сутринта очи ще отвориш

и всичко отново ще заблести,
мъглата ще чезне, ще тъжи,

задето прелестна си ти.

 

© Тенчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??