26 jul 2008, 8:34

Лунно... 

  Poesía » Otra
515 0 6
 

Луна като бръснач.

Очи - оловно тежки

и сплетени ръце.

Заспали грешки.

Звезди като очи

преди да паднат.

Светят силно.

Сърпът лунен е палачът,

но звездите никога не плачат.

 

© Радка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??