26.07.2008 г., 8:34 ч.

Лунно... 

  Поезия » Друга
516 0 6
 

Луна като бръснач.

Очи - оловно тежки

и сплетени ръце.

Заспали грешки.

Звезди като очи

преди да паднат.

Светят силно.

Сърпът лунен е палачът,

но звездите никога не плачат.

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??