21 may 2007, 23:11

Лятна буря 

  Poesía
930 0 1
Това е нещо ново, опасно,
толкова силно и страстно.
Не просто природна стихия,
а някаква безумна магия.
Вали пороен дъжд,
така величествен, дори могъщ,
светкавица проблясва, срамежлива;
красива е, но като розата бодлива.
Неповторима страшна, може да убива -
в това се крие нейната магия,
но тя не идва никога сама,
следва я по-малката сестра.
Гръмотевицата винаги те стряска,
но тя, тя не е опасна.
Не е страшна, дори е безобидна,
но никога - незабележима.
Кой е виновен за всичко това?
- велика магьосница една.
Нейното име Природа,
възхищава всички хора.

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??