30 jul 2007, 22:48

Лятна идилия 

  Poesía
633 0 1
 

Лятна идилия



Сенки на риби плашливи.

Палава буйна река.

Кончета водни, игриви,

пърхат със пъстри крила.


Сом приплясва дръзко с плавник

във подмола на върба.

Ръфа на един удавник

посинелите меса.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??