30.07.2007 г., 22:48 ч.

Лятна идилия 

  Поезия
636 0 1
 

Лятна идилия



Сенки на риби плашливи.

Палава буйна река.

Кончета водни, игриви,

пърхат със пъстри крила.


Сом приплясва дръзко с плавник

във подмола на върба.

Ръфа на един удавник

посинелите меса.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??