14 jul 2011, 7:10

Лятна импресия 2 

  Poesía » Del paisaje
1410 0 32


Утрото с любов събира

нежна бисерна роса

и - дарява по ефира

на изгрялата зора.


Всеки лъч е ласкав шепот,

над земята завалял...

Перли - облаци се къпят

в езерата - чист кристал.


На душата ми е леко

от такава красота.

А словата - бледо ехо -

отшумяват в песента...


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??