19 ene 2008, 14:20

Лятна любов 

  Poesía » De amor
1053 0 4
 

                 "Лятна любов"

          -------------------------------

 

Небето е красиво - толкова прозрачно синьо,

а слънцето във него пръска свите лъчи

и ето - синьото със злато се покрива

и става по-красиво от преди.

 

Морето палаво, в игра със вятъра,

вълните си разбива във брега

и в миг от златен прах и морско синьо

във въздуха се ражда красота.

 

И тъй, пленен стоя и гледам хоризонта,

където слива се небето с морските вълни

и там откривам теб, любима,

там са твоите коси и твоите очи.

© Венцислав Димов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??