19.01.2008 г., 14:20 ч.

Лятна любов 

  Поезия » Любовна
1002 0 4
 

                 "Лятна любов"

          -------------------------------

 

Небето е красиво - толкова прозрачно синьо,

а слънцето във него пръска свите лъчи

и ето - синьото със злато се покрива

и става по-красиво от преди.

 

Морето палаво, в игра със вятъра,

вълните си разбива във брега

и в миг от златен прах и морско синьо

във въздуха се ражда красота.

 

И тъй, пленен стоя и гледам хоризонта,

където слива се небето с морските вълни

и там откривам теб, любима,

там са твоите коси и твоите очи.

© Венцислав Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??