20 ene 2010, 13:08

Лятна приказка 

  Poesía » De amor
663 0 2

Дихание, изпълнено с нежност,
ласкае самотния пътник,
потънал изцяло в размисъл тежка
за свойта нелека човешка съдба.

 

Притваря зеници нощта,
унесена в сладкия полъх на лятото.
Шептят полските макове песен
за твоята чиста душа.

 

В тяхната песен, изпълнена с радост,
без капка тъга, е вплетено име едно
като изгрева - вечно, естествено.
Твоето име изгрява сега.

 

Хиляди капчици весело гледат ме,
по тревата - още роса.
Галят сърцето лъчите на лятото
и палят в мен любовта.

 

 

18.01.2010

© Паулина Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??