24 jul 2020, 0:03

Лятна умора 

  Poesía » De amor
641 0 2

Уморих се 
да пресмятам и премислям
време
да преправям и съобразявам 
планове
да пускам живота на пауза
в очакване
да получавам в последния ден
обаждане
"нещо изникна,  
отлагаме" 
отново и отново
същото обаждане 
отлагащо ме 
(ни) 

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??