Jul 24, 2020, 12:03 AM

Лятна умора 

  Poetry » Love
658 0 2

Уморих се 
да пресмятам и премислям
време
да преправям и съобразявам 
планове
да пускам живота на пауза
в очакване
да получавам в последния ден
обаждане
"нещо изникна,  
отлагаме" 
отново и отново
същото обаждане 
отлагащо ме 
(ни) 

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??