12 ago 2017, 12:23  

Лятно момиче 

  Poesía » De amor
301 0 1

Лятно момиче

 

Ароматна и дъхава – праскова сочна,
бързо прокара стъпки край мен,
младо момиче с устни на роза
с поглед тъй дързък, палав и смел!

 

Вятърът даже остана смутен,
обърка посока... подсвирна с листа,
роклята в розово изду на балон,
завъртя се, завихри с чар и поклон!

 

Тази млада чаровница, фея, принцеса –
покорила и вятъра, в балона събра,
немирния му бяг по горските пътища,
с корона от младост и дъх на цветя!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??