21 may 2007, 12:22

Лято 

  Poesía
655 0 2
     Лято
М
орето, морето
със златни вълни.
Морето, морето
с хладки води.
И вътре медузи
плават игриво.
И малки рибки
играят щастливо.

© Делина Генева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??