May 21, 2007, 12:22 PM

Лято 

  Poetry
656 0 2
     Лято
М
орето, морето
със златни вълни.
Морето, морето
с хладки води.
И вътре медузи
плават игриво.
И малки рибки
играят щастливо.

© Делина Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??