Лятото наднича между слънчогледите,
отразено в усмивка от слънчеви лъчи.
Денем шумно разговаря с чайките,
а вечер тихо с морето си шепти.
Осъмва с изгрев
в шепа пясъчни мечти
и хуква през глава с вълните,
където щастието в пръските блести.
С вятъра флиртува край скалите
и с нежност се потапя в житните поля.
На двама влюбени оглежда се в очите,
а в края се сбогува с танцуващи листа.
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados