24 июл. 2021 г., 22:59

Лято 

  Поэзия
177 0 2

Лятото наднича между слънчогледите,

отразено в усмивка от слънчеви лъчи. 
Денем шумно разговаря с чайките, 
а вечер тихо с морето си шепти. 

 

Осъмва с изгрев

в шепа пясъчни мечти
и хуква през глава с вълните, 
където щастието в пръските блести. 

 

С вятъра флиртува край скалите
и с нежност се потапя в житните поля. 
На двама влюбени оглежда се в очите, 
а в края се сбогува с танцуващи листа. 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??