10 may 2013, 11:24

Лято № 2 

  Poesía » Filosófica
366 0 1

От жега
лятото е
насвистяло,
запалило е пещи 
от зори!
От блясъците му е
потъмняло...
Туй лятно Слънце
ще ни
умори!


 25.05-24.06. 1975 г. София 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??