19 jul 2007, 9:11

ЛЯТО 

  Poesía
421 0 6
Тръгва си лятото с нозе уморени.
Търсим го с погледи, нейде зареяни.
Колко ли нощи пяхме ний искрено!
За живота и малките истини!
Колко ли утрини бягахме неистово!
Край морето и вълните, сините!

Няма как да вземеш от тази красота.
Няма как да вземеш и от вечността.

Вярвам, пак ще дойдат други лета!
И пак със чайките да полетя!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??