15 jun 2011, 19:09

Лято 

  Poesía » Otra
766 2 1



ЛЯТО

Бърза лятото…
Пак си отива!
Есента – пъстър
спомен тъче…
И защо –
да не бъда
щастлива?
Лъч ме гали...
Припява щурче.


Помъдрелите дни
стават къси…
А студените нощи –
безкрай!
И над мен,
вежди облачни
свъсил,
се разстила
небесният Рай...

Листопад.
А в сърцето ми –
лято!
Песен птича…
И плод – натежал.
И любов –
отшумяла,
която зъзне гола 
в мъгливия шал...

ПавЛина СТАМЕНОВА

© Павлина Стаменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??