17 jun 2009, 13:02

Лято 

  Poesía » Otra
797 0 0

Идват дни горещи

с нощни срещи.

Това е лятото.

Нека да е лято.

 

 

И кръвта кипи,

сърцето бурно тупти.

Ела сега със мен в нощта -

аз ще те отведа.

 

 

Партита и нощни срещи

във бурни дни горещи.

Това е лятото.

Нека да е лято.

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??