17 июн. 2009 г., 13:02

Лято 

  Поэзия » Другая
798 0 0

Идват дни горещи

с нощни срещи.

Това е лятото.

Нека да е лято.

 

 

И кръвта кипи,

сърцето бурно тупти.

Ела сега със мен в нощта -

аз ще те отведа.

 

 

Партита и нощни срещи

във бурни дни горещи.

Това е лятото.

Нека да е лято.

© Маги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??