Идват дни горещи
с нощни срещи.
Това е лятото.
Нека да е лято.
И кръвта кипи,
сърцето бурно тупти.
Ела сега със мен в нощта -
аз ще те отведа.
Партита и нощни срещи
във бурни дни горещи.
Това е лятото.
Нека да е лято.
© Маги All rights reserved.