Ухае на липи до блока в ляво
и въздухът се точи като мед,
а лятото минутите раздава
на топки шоколадов сладолед.
Животът ми пораства на балкона,
не е балкон, Малдиви се зове,
ухае ми на липова корона,
под нея лято с детски гласове.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados