15 jun 2010, 15:31

Лятото дойде 

  Poesía » De amor
619 0 1

Лятото дойде, слънце, плаж, море.

В очите ти намерих слънчево небе.                                                                                                   Любовта в сърцето ми изгря.

Като морска вълна на брега се спря.                                                                                             Пъстрите ти очи като бисери блестят.

Любовта като искра от огън запламтя.                                                                                         Песен любовна сърцето ми запя.                                                                                              

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??