Лятото на есента
В това пътуване към тебе
светът изглежда по-красив!
В това пътуване към тебе
денят усмихва се щастлив!
И само красотата вечна
вълнува моето сърце,
и само любовта далечна
е скрита в синьото небе.
Танцуват цветовете дневни,
докоснати от светлина.
Танцуват мислите вълшебни,
танцува с тях и любовта.
В това пътуване към тебе
изгряват хиляди слънца,
това пътуване към тебе
е лятото на есента.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados