10 янв. 2022 г., 17:42

Лятото на есента 

  Поэзия » Любовная
605 0 4

 

     Лятото на есента

 

В това пътуване към тебе

светът изглежда по-красив!

В това пътуване към тебе

денят усмихва се щастлив!

 

И само красотата вечна

вълнува моето сърце,

и само любовта далечна

е скрита в синьото небе.

 

Танцуват цветовете дневни,

докоснати от светлина.

Танцуват мислите вълшебни,

танцува с тях и любовта.

 

В това пътуване към тебе

изгряват хиляди слънца,

това пътуване към тебе

е лятото на есента.

             Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??