http://www.youtube.com/watch#!v=3G6UHQJx3Us&feature=related
Любовта ти е опората ми – стълб,
двете половини в мен крепи!
Живея. Но превивам гръб –
без тебе лявата ми се руши...
Ветровити делници пресичам.
Дъждовно е, студеното не спира...
Топлата си дреха не събличам.
Но корозията вляво ме убива!
И времето не може да я спре!
Безмилостно със пръст чертае,
в раните – пукнатини
четливо името дълбае!
Чакам те. Над мен да се разтвориш!
Мократа ми дреха да свалиш!
Раните с целувки да затвориш...
Облаците да развиделиш!
Но няма те. При друга си. МЪЛЧИШ...
© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados