14 sept 2006, 18:02

Лъжа 

  Poesía
600 0 4
Не, не я изричай пак.
Нямям нужда да я чуя.
Замълчи и си върви,
моля те да ме оставиш.
Знам ще страдам, знам ще ме боли.
И сълзите ще прежаля,но върви си ти.
Достатъчно ми причини -
блясъкът в очите ми изчезна,
нямям вяря, нито сила
напред да продължа.
Страх ме е разбираш ли?
Страх ме е отново сърцето да отворя,
защото ти напълни го с отрова...
Ти! Да ти! Думите си запази.
Не ща лъжи безбройни пак да чувам,
не искам вече нищичко от теб.
Върви с нея, забрави ме.
Всичко ще преглътна,
обещавам ще мълча.
Няма нищо аз да казвам,
няма да крещя,
но лъжливия живот ще прекартя..

© Михела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Малко формата се нуждае от изчистване...А на този лъжец правилно си му извадила червен картон. За такъв не си заслужава и да съжаляваш. Радвай се, че си се отървала...
  • Благодаря
  • Хубаво е! Поздрави от мен!
  • "Няма нищо аз да казвам,
    няма да крещя,
    но лъжливия живот ще прекартя.. "
    Хубаво е!
Propuestas
: ??:??