16 feb 2007, 9:14

Лъжа 

  Poesía
970 0 1
Погледна ме в очите и ме излъга,
в сърцето си почуствах мъка.
С нея бил си в нощта,
а после си целунал моята уста.
Излъгана съм аз
от теб в онзи мъртъв час!
Как не можах да разбера
твоята долнопробна лъжа?!
Сега се извиняваш пред мен,
че съжаляваш за онзи ден...
За мен трудно е - уви,
но за теб не беше и изневери.
С две лица си ти,
мнението ми за теб си промени!
Отивай си от моя дом!
Време е да си кажем СБОГОМ!

© Грета Стоилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??