Лъжата е коварна и жестока,
превръща ни от хора във глупци
и прави от бойците мишки,
и всява мрак и пустота
и в най-прекрасната душа,
а истината колкото жестока да изглежда,
издига стълб от вяра и надежда.
© Поля Патова Todos los derechos reservados