18 ene 2013, 23:03  

Лъжа 

  Poesía » Versos blancos
584 1 0

Никога не съм се вписвала в живота ти.

Жалък и нищожен.

Устата твоя само лъжи изрича.

Интересуваш се само от себе си, от никого другиго.

 

Мислиш се ти за идеална.

Аз обичах те и още обичам те.

Ти от мен избяга и сега плачеш на снимката моя.

Ден и нощ и аз скърбя за лицето и ласките ти.

 

Аз никога не ще се върна при тебе.

Прошепнах ти го на ухо.

Прошка от мен не искай, аз никога не ще ти простя.

За всичката болка, която ми принесе.

© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??