28 ago 2008, 8:39

Лъжа ли? 

  Poesía
988 0 2
  Лъжа ли беше нашата любов?
  Лъжа ли беше ти?
  Лъжа ли бях аз?
  Лъжа ли беше всичко между нас?
  Лъжа ли бяха прегръдките
  и целувките омайни?
  Лъжа ли бяха нощите
  спотаени в мрака тайно?
  Лъжа ли бяха думите прекрасни?
  Лъжа ли беше нашата връзка?
  Кажи го ясно!!!
  Лъжа е... Може би лъжа...
  но дали ще бъде лъжа 
  и раздялата...?









© Станка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??