14 feb 2010, 22:22

Лъжец 

  Poesía
540 0 1

Поредният лъжец в живота ми си ти,

плени сърцето ми с красиви лъжи,

в своята любов се кълнеше

и нежни думи редеше.

Защо ми причини тази болка,

нима заслужих поредната лъжа,

нима за тебе бях толкова жалка,

че така с мен се подигра.

Влезе в сърцето и него ограби,

а след теб остана празнота,

влезе и всичко красиво погази,

а за мен остана болка и тъга.

Нямам сили даже да плача,

сълзите болката няма да спрат,

нямам право да се отдам на тъгата,

а трябва напред да продължа.

 

14.02.2010.г.

© Нели Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??