Поредният лъжец в живота ми си ти,
плени сърцето ми с красиви лъжи,
в своята любов се кълнеше
и нежни думи редеше.
Защо ми причини тази болка,
нима заслужих поредната лъжа,
нима за тебе бях толкова жалка,
че така с мен се подигра.
Влезе в сърцето и него ограби,
а след теб остана празнота,
влезе и всичко красиво погази,
а за мен остана болка и тъга.
Нямам сили даже да плача,
сълзите болката няма да спрат,
нямам право да се отдам на тъгата,
а трябва напред да продължа.
14.02.2010.г.
© Нели Балабанова Всички права запазени