4 dic 2006, 21:27

Лъжеш се...  

  Poesía
617 0 1

Лъжеш се, ти казвам аз!!!

Лъжеш се, ще ти докажа...

Лъжеш се, че любовта си тръгна пак от нас...

Лъжеш се, а ти ще се обърнеш

и ще заключиш сърцето си в сълза...

Лъжеш се и ти ще бъдеш човека

в мене  до смъртта...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??