4.12.2006 г., 21:27 ч.

Лъжеш се...  

  Поезия
616 0 1

Лъжеш се, ти казвам аз!!!

Лъжеш се, ще ти докажа...

Лъжеш се, че любовта си тръгна пак от нас...

Лъжеш се, а ти ще се обърнеш

и ще заключиш сърцето си в сълза...

Лъжеш се и ти ще бъдеш човека

в мене  до смъртта...

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??