14 dic 2008, 8:08

Лъжестраст 

  Poesía » De amor
459 0 4
Портокалово-кокосовият вкус на пясък
в среднощния залязал плаж се влива,
олюлява се с вълните и във лунен блясък
ласки, страст по себе си разлива...

Ананасовият хладен вятър
предизвиква морската стихия,
топли капчици от дъжд поднася
и ми дава свежест да отпия...

Вечното унесено в любов море
пак отваря свойта тъмна бездна...
Тя е страшна за едно сърце,
но за две души ще бъде нежна...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??