3 ene 2009, 13:17

Лъжи! 

  Poesía
658 0 2
Не те обичам вече
Чу ли?!
Слагам край
на моята илюзия красива.
Няма да те гоня вече.
Стига!
Искам по пътя си
спокойна да вървя.
Вече в други очи ще се оглеждам
Чужди -
но за други, не за мен.
И спрях да те сънувам,
даже спрях за ръцете ти да жадувам.
Зарекох се:
"Няма да го търся вече!
Него... и неговата дяволска плът."
Уморих се.
Стоп.
До тук!
До тук с лъжите,
дори аз не вярвам на тях.
Лъжа са!
Не ще те забравя.
Лъжа са всички тези думи.
Ще те обичам до
земята на безкрая,
застанала на брега
на морето от
сълзи...

02.01.2009 г.

© ДеСтиНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??