19 ago 2008, 18:50

Люби ме... във тревата 

  Poesía » De amor
974 0 22

Люби ме...

... на тревата,

плътта

в зелена

свежест

превърни,

във дланите

да скрие

спомен

и земята...

лято е...

в тревата

ме люби...

росата

там е

капки от

блаженство,

потича ручей

към върха...

и в миг...

отделя се

скалата

от прегръдката

с небето,

рухва

на колене

от екстаз...

люби ме...

във тревата...

 

 

 

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??