19.08.2008 г., 18:50 ч.

Люби ме... във тревата 

  Поезия » Любовна
975 0 22

Люби ме...

... на тревата,

плътта

в зелена

свежест

превърни,

във дланите

да скрие

спомен

и земята...

лято е...

в тревата

ме люби...

росата

там е

капки от

блаженство,

потича ручей

към върха...

и в миг...

отделя се

скалата

от прегръдката

с небето,

рухва

на колене

от екстаз...

люби ме...

във тревата...

 

 

 

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??